Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 9170

Recenze zákazníků

  • Petra
    (13.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Vše proběhlo v pořádku, práce vypadá lépe.
  • Ester
    (15.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Určitě doporučuji všem okolo. Hodně mi to pomohlo neztrácet zbytek nervů u formátování a práce vypadá skvělé! Děkuji moc!
  • Jitka
    (16.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Vše bylo splněno dle požadavků.Určitě doporučuji.
  • Pavla
    (18.04.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Naprostá spokojenost. Pomohly mi i další připomínky, které byly ve zpětném mailu.
  • Denisa
    (22.04.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Bez služeb formátování bych nikdy sama nedosáhla profesionálního vzhledu práce. Skvělé, že tato služba existuje!
  • Petr
    (22.04.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi kvalitní a profesionální přístup. Výborné a kvalitní zpracování. Rychlost byla překvapivá. Zároveň užitečné rady a poznámky k tomu, co a jak bylo uděláno. I přes časový tlak vše super. Děkuji.
  • Kristýna
    (24.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše bylo ok, stránky velmi srozumitelné, požadavky jasné. Komunikace velmi rychlá i v pozdních hodinách, práci jsem dostala naformátovanou ještě dříve, než jsem měla objednáno a dokonce se stihly v termínu dodělat i některé úpravy, které byly od zadání požadavku hotovy do půl hodiny.
  • Karel
    (17.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Byl jsem velmi spokojený s osobním přístupem a rychlou odezvou. Děkuji K.
  • Dita
    (27.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše probíhalo hladce a bez problémů, komunikovali jsme i pozdě večer, ve všem mi pan Novotný vyšel vstříc a měl svatou trpělivost. Jedna chybička se nám tam sice vloudila, ale kontrola byla na mně, takže jde o to ji opravdu udělat pečlivě. Mohu jen poděkovat a doporučit. Rychlá a spolehlivá firma, příjemní lidé.
  • Sabina
    (18.11.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Luxusní práce

Stránky