Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 1

Recenze zákazníků

  • Marky
    (03.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborná spolupráce, velmi kvalitní a profesionální přístup. Až budu příště psát další práci, určitě znovu využiji. Chtěla bych poděkovat za expresní rychlost dodání práce v PDF. Jste skvělí!
  • Veronika
    (23.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Oceňuji rychlou a příjemnou komunikaci. Perfektní úpravu práce. Jsem ráda za zpětnou vazbu, kterou nabízíte je velice důležitá, byla detailní a velice poučná. Celkové formátování dokumentu hodnotím skvěle.
  • Anamor
    (14.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše v naprostém pořádku. Moje práce vypadá profesionálně. Vím, že je moje práce bez zbytečných pravopisných chyb a formátování je dokonalé. Vaši práci mohu jen doporučit. Děkuji
  • Roman
    (14.02.2021)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Nechal jsem si přeložit abstrakt mé závěrečné práce do anglického jazyka. Vše bylo rychlé a kvalitní. Komunikace se zákazníkem byla skvělá. Dostal jsem i nějaké rady k mé závěrečné práci nad rámec zakoupené služby. Mockrát děkuji :)
  • Eva
    (18.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborné a kvalitní zpracování. Rychlost byla překvapivá. Zároveň užitečné rady a poznámky k tomu, co a jak bylo uděláno. Nechyběly ani další doporučení pro práci ve wordu a upozornění na co si dávat pozor. Stoprocentně využiji těchto služeb znovu.
  • Jan
    (26.04.2021)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Veškeré naformátování mé práce proběhlo naprosto v pořádku a ještě s dostatečným předstihem. V případě, že jsem potřeboval doladit nějaké detaily bylo mi téměř neprodleně odpovězeno a práce ihned upravena. Ušetřilo mi to hromadu času a nervů. Můžu všem jenom doporučit.
  • Lenka
    (13.01.2021)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Služby Formátování dokumentů mi doporučila spolužačka a jsem spokojena s rychlostí zpracování a komunikací. Ušetřilo mi to hodně času. Děkuji
  • Andrea
    (24.04.2021)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Posílala jsem na překlad anotaci diplomové práce. Byla jsem mile překvapená, když mi kromě přeložené anotace přišly i poznámky a doporučení, na co si mám dát pozor např. klíčová slova podle abecedy. :-)
  • Martina
    (18.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Moc vám děkuji za to, že jste. Ušetřili jste mi spoustu času s formátováním celé práce. Moc jste mi pomohli. Díky vám jsem Bc.
    Děkuji, krásné dny a hodně spokojených zákazníků.
    MM
  • Marie
    (03.03.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Jsem velmi spokojená, práce vypadá úhledně. Ušetřilo mi to spoustu času. Ráda využiji služeb znovu

Stránky