Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 1

Recenze zákazníků

  • Jitka
    (16.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Vše bylo splněno dle požadavků.Určitě doporučuji.
  • Karolina Kašparová
    (10.04.2021)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Ráda jsem využila služeb pana inženýra, doporučuji.
  • Jana Vopatová
    (11.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborná komunikace, maximální vstřícnost, profesionalita, rychlost. Vše zkrátka na vynikající úrovni. Vřele vsem doporučuji.
  • Hana
    (13.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Vše proběhlo v pořádku. Vstřícný přístup. Naprostá spokojenost z mé strany.
  • Kateřina
    (13.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Skvěle odvedení práce, jistě se na Vás obrátím znovu. Kladně hodnotíme i prozákaznický servis a rychlé odpovědi na e-maily.
  • Ester
    (15.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Určitě doporučuji všem okolo. Hodně mi to pomohlo neztrácet zbytek nervů u formátování a práce vypadá skvělé! Děkuji moc!
  • Michaela L.
    (13.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Jsem nadmíru spokojená, velmi dobrá cena za vysokou kvalitu a rychlost. Navíc si poradili s citacemi pod čarou, se kterými jsem bojovala x dní. Moje práce byla ohodnocena profesorem na 1.
  • Tomáš
    (13.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    S kvalitou zpracování jsem byl velice spokojen. Pokud budu psát diplomovou práci určitě bych znovu využil vaše služby.
  • Luděk
    (13.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vždy perfektní služby, oceňuji rychlost a kvalitu vyřízení zadaných požadavků. V neposlední řadě je třeba vyzdvihnout perfektní komunikaci a ochotu se na všem dohodnout - opakovaná objednávka.
  • Alice
    (29.11.2021)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Rychlost a spolehlivost

Stránky