Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 1

Recenze zákazníků

  • Petr
    (22.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi kvalitní a profesionální přístup. Výborné a kvalitní zpracování. Rychlost byla překvapivá. Zároveň užitečné rady a poznámky k tomu, co a jak bylo uděláno. I přes časový tlak vše super. Děkuji.
  • Cyril
    (05.11.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Rychle a kvalitně odvedená práce, velice vstřícný přístup. Mohu jen doporučit.
  • Silvia
    (26.08.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    So sluzbou som bola maximalne spokojna.Rychlost formatovania bola este rychlejsia nez som ocakavala a formatovanie bolo urobene velmi kvalitne.
  • Michaela
    (19.08.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Moc děkuji za spolupráci, byly to dobře investované peníze. Musím vyzdvihnout nadstandardní ochotu a komunikaci.
    Děkuji a budu se těšit na další spolupráci v budoucnu.
  • Petra
    (07.08.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Jelikož jsem práci odevzdávala na poslední chvíli, byla jsem moc ráda za rychlé odpovědi a opravy. Určitě Vaše služby využiji i při psaní dalších prací.
  • Petra Medáčková
    (29.07.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Perfektní práce, velmi dobrá komunikace, spolehlivost a vstřícnost.
  • Denisa
    (22.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Bez služeb formátování bych nikdy sama nedosáhla profesionálního vzhledu práce. Skvělé, že tato služba existuje!
  • Kristýna
    (24.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše bylo ok, stránky velmi srozumitelné, požadavky jasné. Komunikace velmi rychlá i v pozdních hodinách, práci jsem dostala naformátovanou ještě dříve, než jsem měla objednáno a dokonce se stihly v termínu dodělat i některé úpravy, které byly od zadání požadavku hotovy do půl hodiny.
  • Dita
    (27.05.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše probíhalo hladce a bez problémů, komunikovali jsme i pozdě večer, ve všem mi pan Novotný vyšel vstříc a měl svatou trpělivost. Jedna chybička se nám tam sice vloudila, ale kontrola byla na mně, takže jde o to ji opravdu udělat pečlivě. Mohu jen poděkovat a doporučit. Rychlá a spolehlivá firma, příjemní lidé.
  • (25.06.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Vše proběhlo v pořádku.

Stránky