Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz

Recenze zákazníků

  • Kristýna Turečková
    (25.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi si práci týmu Formátování dokumentů chválím, byla odvedena nejen profesionálně, ale i ve velmi krátkém časovém horizontu. Dokonce i v poslední den, kdy se mi v práci objevil mnou zaviněný problém, reagoval pan Ing. Tomáš Novotný již v brzkých ranních hodinách. Vřele doporučuji pro ty, kteří nesnáší formátování ve Wordu, anglické překlady a stylistika nepatří mezi jejich silné stránky. I ti můžou dostat, stejně jako já, posudek za A:)
  • Eliška
    (24.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Krátké hodnocení za služby, které jsem obdržela a i nad rámec povinností či dommluvy, by nebylo slušné. Pro dlouhé hodnocení není místa:-) Službu bych doporučila každému, kdo chce mít jistotu, že jeho práce bude po stránce formátování i jazykové korektury, v pořádku. Než se trápit či odevzdat ne příliš graficky a formátově nevzhlednou práci, je lepší oslovit profesionály. Formátování bylo rychlé, komunikace probíhala obratem, zpětné vazby rychlé-SUPR
  • Gabriela
    (17.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velice oceňuji profesionalitu formálního zpracování závěrečné práce, přínosné podněty, úpravy tabulek, korekce textu, překlad abstraktu, především však vstřícnost a rychlost. Formátování a korekci textu jsem obdržela 10 hodin po zadání, přestože byl víkend. Vřele doporučuji!
  • Hana
    (14.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Diplomová práce byla naformátovaná velmi rychle. Jednání zcela profesionální. Určitě se vyplatí nechat si zkontrolovat gramatiku. Přestože jsem práci četla několikrát, i mé kamaradky, chyby stejně byly.
    Po naformátovaní práce vypadala opravdu krasně. Na Univerzitě Karlova mi vzhled práce vyhodnotili za 1 :)
    Ušetřila jsem spoustu času a hlavně nervů. Moc děkuji za pomoc v tomto stresujícím období. Určitě bych službu volila znovu.
  • Jana Vopatová
    (11.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velká profesionalita a vstřícnost. Nejprve jsem nechala práci naformátovat, poté jazykovou korekturu. Naprostá spokojenost. Ještě jsem musela text práce před odevzdáním pozměnit a formátování se mi rozházelo díky mému "PC analfabetismu" :-) a pan inženýr mi vše dal bleskurychle zadarmo do pořádku. Za mne tedy rozhodně hodnotím na 1*
  • Anamor
    (14.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše v naprostém pořádku. Moje práce vypadá profesionálně. Vím, že je moje práce bez zbytečných pravopisných chyb a formátování je dokonalé. Vaši práci mohu jen doporučit. Děkuji
  • Marky
    (03.04.2021)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborná spolupráce, velmi kvalitní a profesionální přístup. Až budu příště psát další práci, určitě znovu využiji. Chtěla bych poděkovat za expresní rychlost dodání práce v PDF. Jste skvělí!
  • Roman
    (14.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Nechal jsem si přeložit abstrakt mé závěrečné práce do anglického jazyka. Vše bylo rychlé a kvalitní. Komunikace se zákazníkem byla skvělá. Dostal jsem i nějaké rady k mé závěrečné práci nad rámec zakoupené služby. Mockrát děkuji :)
  • Eva
    (18.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborné a kvalitní zpracování. Rychlost byla překvapivá. Zároveň užitečné rady a poznámky k tomu, co a jak bylo uděláno. Nechyběly ani další doporučení pro práci ve wordu a upozornění na co si dávat pozor. Stoprocentně využiji těchto služeb znovu.
  • Jan
    (26.04.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Veškeré naformátování mé práce proběhlo naprosto v pořádku a ještě s dostatečným předstihem. V případě, že jsem potřeboval doladit nějaké detaily bylo mi téměř neprodleně odpovězeno a práce ihned upravena. Ušetřilo mi to hromadu času a nervů. Můžu všem jenom doporučit.

Stránky