Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz

Recenze zákazníků

  • Kristýna Turečková
    (25.01.2018)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi si práci týmu Formátování dokumentů chválím, byla odvedena nejen profesionálně, ale i ve velmi krátkém časovém horizontu. Dokonce i v poslední den, kdy se mi v práci objevil mnou zaviněný problém, reagoval pan Ing. Tomáš Novotný již v brzkých ranních hodinách. Vřele doporučuji pro ty, kteří nesnáší formátování ve Wordu, anglické překlady a stylistika nepatří mezi jejich silné stránky. I ti můžou dostat, stejně jako já, posudek za A:)
  • Eliška
    (24.01.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Krátké hodnocení za služby, které jsem obdržela a i nad rámec povinností či dommluvy, by nebylo slušné. Pro dlouhé hodnocení není místa:-) Službu bych doporučila každému, kdo chce mít jistotu, že jeho práce bude po stránce formátování i jazykové korektury, v pořádku. Než se trápit či odevzdat ne příliš graficky a formátově nevzhlednou práci, je lepší oslovit profesionály. Formátování bylo rychlé, komunikace probíhala obratem, zpětné vazby rychlé-SUPR
  • Jana Vopatová
    (11.04.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velká profesionalita a vstřícnost. Nejprve jsem nechala práci naformátovat, poté jazykovou korekturu. Naprostá spokojenost. Ještě jsem musela text práce před odevzdáním pozměnit a formátování se mi rozházelo díky mému "PC analfabetismu" :-) a pan inženýr mi vše dal bleskurychle zadarmo do pořádku. Za mne tedy rozhodně hodnotím na 1*
  • Marky
    (03.04.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborná spolupráce, velmi kvalitní a profesionální přístup. Až budu příště psát další práci, určitě znovu využiji. Chtěla bych poděkovat za expresní rychlost dodání práce v PDF. Jste skvělí!
  • Eva
    (18.04.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Výborné a kvalitní zpracování. Rychlost byla překvapivá. Zároveň užitečné rady a poznámky k tomu, co a jak bylo uděláno. Nechyběly ani další doporučení pro práci ve wordu a upozornění na co si dávat pozor. Stoprocentně využiji těchto služeb znovu.
  • Jan
    (26.04.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Veškeré naformátování mé práce proběhlo naprosto v pořádku a ještě s dostatečným předstihem. V případě, že jsem potřeboval doladit nějaké detaily bylo mi téměř neprodleně odpovězeno a práce ihned upravena. Ušetřilo mi to hromadu času a nervů. Můžu všem jenom doporučit.
  • Andrea
    (24.04.2018)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Posílala jsem na překlad anotaci diplomové práce. Byla jsem mile překvapená, když mi kromě přeložené anotace přišly i poznámky a doporučení, na co si mám dát pozor např. klíčová slova podle abecedy. :-)
  • Lenka
    (13.01.2019)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Služby Formátování dokumentů mi doporučila spolužačka a jsem spokojena s rychlostí zpracování a komunikací. Ušetřilo mi to hodně času. Děkuji
  • Martina
    (18.01.2019)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Moc vám děkuji za to, že jste. Ušetřili jste mi spoustu času s formátováním celé práce. Moc jste mi pomohli. Díky vám jsem Bc.
    Děkuji, krásné dny a hodně spokojených zákazníků.
    MM
  • Ester
    (15.04.2019)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Určitě doporučuji všem okolo. Hodně mi to pomohlo neztrácet zbytek nervů u formátování a práce vypadá skvělé! Děkuji moc!

Stránky