Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz

Recenze zákazníků

  • Kristýna Turečková
    (25.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi si práci týmu Formátování dokumentů chválím, byla odvedena nejen profesionálně, ale i ve velmi krátkém časovém horizontu. Dokonce i v poslední den, kdy se mi v práci objevil mnou zaviněný problém, reagoval pan Ing. Tomáš Novotný již v brzkých ranních hodinách. Vřele doporučuji pro ty, kteří nesnáší formátování ve Wordu, anglické překlady a stylistika nepatří mezi jejich silné stránky. I ti můžou dostat, stejně jako já, posudek za A:)
  • Eliška
    (24.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Krátké hodnocení za služby, které jsem obdržela a i nad rámec povinností či dommluvy, by nebylo slušné. Pro dlouhé hodnocení není místa:-) Službu bych doporučila každému, kdo chce mít jistotu, že jeho práce bude po stránce formátování i jazykové korektury, v pořádku. Než se trápit či odevzdat ne příliš graficky a formátově nevzhlednou práci, je lepší oslovit profesionály. Formátování bylo rychlé, komunikace probíhala obratem, zpětné vazby rychlé-SUPR
  • Monika
    (03.05.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Tímto bych chtěla moc poděkovat, služba je neskutečná. Několikrát jsem v práci potřebovala něco opravit a oprava byla hotová rychlostí blesku a nikdo již po mě žádné peníze nechtěl. Pan inženýr Novotný, reagoval v kteroukoli denní i noční hodinu, nemám k tomu ani slov, jsem ho podezřívala, že snad ani nespí :-). Rozhodně všem doporučuji, stojí za to si službu zaplatit a nenervovat se s tím, zda to mám dobře. Pokud bych do budoucna cokoli potřebovala, nebudu váhat ani vteřinu. Rozhodně všem doporučuji.
  • Silvie
    (24.04.2021)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velmi dobrá komunikace, podrobný popis oprav práce a dalších doporučení. Výborná spolupráce s dodatečnými úpravami už po celkovém naformátování. Rozhodně doporučuji, ušetříte si spoustu starostí a probdělých nocí. Práci mám schválenou, mohu v klidu tisknout. Díky...
  • Gabriela
    (17.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velice oceňuji profesionalitu formálního zpracování závěrečné práce, přínosné podněty, úpravy tabulek, korekce textu, překlad abstraktu, především však vstřícnost a rychlost. Formátování a korekci textu jsem obdržela 10 hodin po zadání, přestože byl víkend. Vřele doporučuji!
  • Hana
    (14.02.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Diplomová práce byla naformátovaná velmi rychle. Jednání zcela profesionální. Určitě se vyplatí nechat si zkontrolovat gramatiku. Přestože jsem práci četla několikrát, i mé kamaradky, chyby stejně byly.
    Po naformátovaní práce vypadala opravdu krasně. Na Univerzitě Karlova mi vzhled práce vyhodnotili za 1 :)
    Ušetřila jsem spoustu času a hlavně nervů. Moc děkuji za pomoc v tomto stresujícím období. Určitě bych službu volila znovu.
  • Eliška
    (17.06.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    V časech, kdy je toho opravdu mnoho, bylo nalezení Vašich služeb světlou stránkou:) BP jsem si nechala naformátovat. Požádala jsem také o kontrolu citací. Vyzdvihnout musím rychlost- již po dvou dnech mi přišla práce naformátovaná + byla zaslaná zpětná vazba (co a proč bylo opraveno). Ještě jednou mockrát děkuji za Vaši práci! Posudek dopadl skvěle:)
  • Jana Vopatová
    (11.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Velká profesionalita a vstřícnost. Nejprve jsem nechala práci naformátovat, poté jazykovou korekturu. Naprostá spokojenost. Ještě jsem musela text práce před odevzdáním pozměnit a formátování se mi rozházelo díky mému "PC analfabetismu" :-) a pan inženýr mi vše dal bleskurychle zadarmo do pořádku. Za mne tedy rozhodně hodnotím na 1*
  • zuza
    (30.04.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Skvělé! Nedovedu si představit odevzdat práci bez této služby. Přístup, rychlost, ochota, profesionalita. Nemám co vytknout. Velice děkuji
  • Kristýna
    (29.04.2021)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše proběhlo v pořádku. Vše s čím jsem potřebovala pomoc jsem našla zde a moje práce po využití služeb formátování vypadala přesně tak, jak jsem si představovala. Nejvíce jsem ocenila rychlost vypracování a především rychlost a ochotu v komunikaci. Veškeré mé dotazy k následné naformátované verzi práce byly ihned vysvětleny a bylo s ochotou poupraveno vše o co jsem žádala.

Stránky