Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 9170

Recenze zákazníků

  • Elli
    (27.04.2020)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Práce byla velmi dobře opravena, bez vaši pomoci bych nezvládla.
  • Elli
    (27.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Práce byla velmi dobře opravena, bez vaši pomoci bych nezvládla.
  • Mony
    (28.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Rychlá, vstřícná, kvalitní práce. Milý přístup.
  • michal
    (28.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Oceňuji pružnou komunikaci a dodržení termínu. Profesionální formu výsledné práce a nad rámec dohodnutého další typy pro možné další úpravy.
  • Eliška
    (29.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Nevím
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Rychlost a komunikace byla vynikající, obecné naformátování podle požadavků školy super, akorát - nevím, zda to je také v rámci formátování, jsem po naformátování našla ještě celkem dost překlepů a chyb. Chyběla tečka, dvě závorky za sebou, ne srozumitelný slovosled ve větě. Jinak vše snad ok :)
  • Hana
    (29.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Super, velká spokojenost, ušetřilo mi to čas.
  • Martina
    (29.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Rychlá a profesionální práce,výborná spolupráce a kvalitní výsledek
  • Veronika
    (30.04.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Skvělý přístup, rychlost, kvalita, určitě zase v budoucnu využiji.
  • Luda
    (02.05.2020)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Plati vsechna tvrzeni pod timto hodnocenim :-) Doporucil jsem sluzbu kolegum.Nejvic mne udivila rychlost vyrizeni a nasledne korekce (Vyrizeno v nedeli v podvecer!Cili mimo avizovanou "pracovni"dobu, ta rychlost byla pro mne zasadni.)
  • Luda
    (02.05.2020)
      Vynikající
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Vše proběhlo v pořádku, moje práce vypadá mnohem lépe.Rád jsem využil služeb Formátování dokumentů. Až budu psát další práci, určitě využiji služeb znovu. :)
    Pro opětovné využití služeb mě přesvědčila rychlost zhotovení zakázky (oprava byla provedena o víkendu - v neděli večer -mimo deklarovanou provozní dobu uvedenou na webu ,což mi doslova zachránilo termín...)

Stránky