Recenze zákazníků | Formatovani-dokumentu.cz | Stránka 9170

Recenze zákazníků

  • Luda
    (02.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Plati vsechna tvrzeni pod timto hodnocenim :-) Doporucil jsem sluzbu kolegum.Nejvic mne udivila rychlost vyrizeni a nasledne korekce (Vyrizeno v nedeli v podvecer!Cili mimo avizovanou "pracovni"dobu, ta rychlost byla pro mne zasadni.)
  • Hana
    (02.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Super ušetřilo mi to čas
  • (26.04.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: Naformátování bylo velmi rychlé a celý dokument vypadal mnohem lépe.
  • Jana
    (02.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Nevím
    Recenze: Se zpracováním práce jsem velmi spokojená.
  • (03.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Služby mohu doporučit. Využila jsem jak překlad abstraktu, tak formátování a jazykovou korekturu. Vše bylo dodáno dokonce před termínem pro zpracování. Zákazníkovi vyjdou vstříc, rychle reagují na zprávy.
  • (04.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Spíše ano
    Recenze: velmi kvalitní gramatické zpracování za krátkou dobu 2 dní.
  • Jiří
    (06.05.2020)
      Velmi dobrý
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Spíše ne
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    Rychlé a slušné jednání, práce byla odvedena ve stanovený čas i s drobným doporučením, co je ještě třeba doplnit. Naformátování dodalo profesionální vzhled práce. Mohu doporučit všem, kdo si neví rady.
  • (25.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Spíše ne
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Nevím
    Recenze:
    V první verzi došlo k několika hrubým chybám, ty byly po mě reklamaci upraveny. Při další úpravě však již došlo jen k povrchové kontrole. Následkem čehož obsahuje má již vytiskla a odevzdana práce chyby (slova neoddelena mezerou atd.).Byly obsaženy v zaslanem souboru PDF, do kterého jsem nijak nezasahoval. Za uhrazenou částku bych čekal více.
  • Věra
    (07.01.2021)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze: okamžitá reakce - rychlost - určitě doporučím dál
  • Martin
    (25.05.2020)
      Perfektní
    Jste spokojeni s rychlostí zpracování?: Ano
    Jste spokojeni s kvalitou zpracování?: Ano
    Je šance, že nás doporučíte kamarádovi nebo spolužákovi?: Ano
    Recenze:
    S provedením korekturních služeb od Formátování dokumentů jsem byl nad míru očekávní spokojen. Navíc mne mile překvapila rovněž rychlost vypracování gramatické korektury. Aby pozitivního hodnocení nebylo málo, tak se mi moc líbilo použití komentářů k vybraným chybám v práci. Služby společnosti bych vřele a jednoznačně doporučil každému, kdo si chce být jistý bezchybností své práce.

Stránky